Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Αρχισε η γιορτή

Με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης δόθηκε η εκκίνηση του τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων "Duke" που διοργανώνει ο ΑΣΕ Δούκα επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυσή του.
Οι οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στο τριήμερο τουρνουά (ΑΣΕ Δούκας, Ζαφειράκης Νάαουσας, ΦΑΟΕΣ Καλαμαρί, Μίλωνας Γιαννιτσών, Διομήδης Αργους, Πανιώνιος ΓΣ, Πανελλήνιος ΓΣ και ΓΑΣ Καματερού) παρατάχθηκαν με περισσότερους από 120 αθλητές στο παρκέ του ΔΑΪΣ και την έναρξη του τουρνουά κήρυξε εκ μέρους του ΔΣ του ΑΣΕ Δούκα ο κ. Κωστής Δούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες του συλλόγου για ανάπτυξη των υποδομών.
Στη συνέχεια, ο προπονητής των παμπαίδων του ΑΣΕ Δούκα, Σάσα Ζιβούλοβιτς, παρέδωσε αναμνηστικά (αθλητικό ρουχισμό, ημερολόγιο και κούπα) στους προπονητές των άλλων ομάδων, ενώ στους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά (αθλητικός ρουχισμός και λαβαράκι) από τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα, Πρέτραγκ Ζούγιοβιτς, Φίλιππο Φατούρο, Αλέξη Κοτελίδα και τον έφορο της ομάδας Παναγιώτη Φελούκα.
Στα αγωνιστικά τώρα, στον α' όμιλο ο Πανιώνιος νίκησε τον Πανελλήνιο με 17-15 και ο Ζαφειράκης τον Διομήδη με 31-8, ενώ στον β' όμιλο ο Δούκας το Καματερό με 26-12 και το Καλαμαρί τα Γιαννιτσά με 20-17.
Το τουρνουά συνεχίζεται το πρωί της Κυριακής από τις 09:00 με τη 2η αγωνιστική των ομίλων, ενώ τα ματς της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή το απόγευμα από τις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: