Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Ο Ζαφειράκης Νάουσας, όπως και πέρσι, κατέκτησε το φετινό "Duke 2011" μετά από δραματικό τελικό κόντρα στην Beograd, που κρίθηκε στην παράταση, με 31-30. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχαναν στο 56' με 26-22, αλλά με τον Αργύρη Τούφα να τους οδηγεί (με ένα πόδι, καθώς υπέφερε στο δεξί ισχύο) πέτυχαν την απίστευτη ανατροπή, την ώρα που η ατυχία χτυπούσε τους Σέρβους, αφού τραυματίστηκε και διεκομίστηκε στο νοσοκομείο (ευτυχώς, δεν ήταν κάτι ιδιαιτερα σοβαρό) ο Γιόβαν Στογιάνοβιτς.
Την 3η θέση πήρε ο ΑΣΕ Δούκα, για τον οποίο επέστρεψε από διάστρεμα ο αρχηγός του και πρώτος σκόρερ, Ούρος Ζιβούλοβιτς, νικώντας με 29-20 τη Μικτή Αττικής.
Περισσότερα για την τελευταία ημέρα του διεθνούς τουρνουά, για την τελετή λήξης και τις ατομικές απονομές (MVP, Πρώτος Σκόρερ, Καλύτερος Αμυντικός, Καλύτερος Τερματοφύλακας) αύριο...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΞΑΝΑΕΛΑΜΨΕ ΣΑΝ ΖΑΦΕΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ BEOGRAD-ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

o doukas pos kerdise akoma na to katalabo alla na mou peite me pliromi stous diaitites kai i aek tha kerdize

Ανώνυμος είπε...

Μην τυχόν και τσιμπίσει κανένας και απαντήσει στον ανόητο τον 20:22. Ετσι κι αλλιώς η βλακεία και η εμπάθεια είναι αήττητες...

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον 20:22

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι".