Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Mε μια πολύ κατατοπιστική ανάλυση του Σέρβου προπονητή της SK BEOGRAD έκλεισε τις εργασίες του το σεμινάριο προπονητών που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δαϊς , παράλληλα με το τουρνουά παμπαίδων «DUKE 2011». Ο προπονητής IGOR STEVANOVIC ανέλυσε την περιοδικότητα στην προπόνηση των αναπτυξιακών ηλικιών που ακολουθεί στο σωματείο του, και που έχει αναδείξει την ομάδα του πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Παράλληλα ενημέρωσε του παρευρισκόμενους για το τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα και την συνολική φιλοσοφία που εφαρμόζεται στην ανάπτυξη του handball στη χώρα του.
Μετά την παρουσίαση απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του έγιναν από τους Έλληνες προπονητές που παρακολούθησαν την διάλεξη και που ανέδειξαν το προβληματισμό τους σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την οργάνωση των αντιστοίχων πρωταθλημάτων στη γειτονική χώρα, με την τεράστια παράδοση επιτυχιών στο χώρο της χειροσφαίρισης.
Συνολικά 45 προπονητές, κυρίως αναπτυξιακοί, παρακολούθησαν τις διαλέξεις του σεμιναρίου και στο τέλος συγχάρηκαν τους διοργανωτές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την πρωτοβουλία, οι οποίοι με τη σειρά τους τούς ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν να διοργανώσουν και να στηρίξουν στο μέλλον παρόμοιες προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: