Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ DUKE 2011


Με τη συμμετοχή 200 αθλητών και εκατοντάδων θεατών που γέμισαν ασφυκτικά το αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ ξεκίνησε το 2ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ Παμπαίδων "Duke 2011", το οποίο διοργανώνει ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ υπό την αιγίδα της ΟΧΕ. Στο τουρνουά συμμετέχουν 10 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Εκ Σερβίας οι κορυφαίες Beograd και Zajicar, από τη βόρεια Ελλάδα ο πρωταθλητής της κατηγορίας Ζαφειράκης Νάουσας, ο φιναλίστ ΠΑΟΚ και ο Φοίβος Συκεών, ο νεοσύστατος ΓΣ Χανίων από την Κρήτη, ο Διομήδης Αργους από την Πελοπόννησο και από την Αθήνα ο Πανιώνιος, η μικτή Αττικής και ο οικοδεσπότης ΑΣΕΔ. Οι αγώνες θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες και οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου.
Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο κ. Κωστής Δούκας που αναφέρθηκε στη σημασία των τμημάτων υποδομών για τον ΑΣΕ Δούκα και την αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου για ανάπτυξη από τις μικρές ηλικίες, ενώ εκ μέρους της ΟΧΕ χαιρέτησε ο αντιπρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου, ο οποίος εστίασε μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το προσεχές καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.
Εκτός των 27 αγώνων του τουρνουά, είναι προγραμματισμένα και δύο προπονητικά σεμινάρια (το μεσημέρι της Τρίτης και της Τετάρτης), ενώ με σεμινάριο ξεκίνησε η διοργάνωση, καθώς η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για επιμόρφωση των προπονητών της ΕΣΧΑ πριν από την τελετή έναρξης.
Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ - Μικτή Αττικής 26-37
Ζαφειράκης - Διομήδης 40-15, ενώ αργά το βράδυ έπαιζαν Δούκας - Χανιά και Φοίβος - Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: