Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΠΡΕΠΩΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥς ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ "ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 10ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 20ΜΠΑΛΟ"!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ......

11-L είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ( 12 ).
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!

Υ.Γ.“ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΥΤΑ "ΞΕΦΥΓΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!
ΤΟ ΚΑΛΟ "ΥΛΙΚΟ" ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ". ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ (ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ HANDBALL ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ) ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΗ . ΑΝ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ( Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ) ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ( ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ) ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ . ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ . ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΜΠΑΛΟ ΚΤΛ , ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ .

ΦΙΛΙΚΑ

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου, ειδατε οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικη εικονα και αποψη των πραγματων?
Επιτρεψτε μου να σας πω οτι περσυ καποιοι δικοι σας γονεις δεν "δεχτηκαν" και τοσο καλα την ήττα της ομαδας σας, και εχω προσωπικη εικονα γι αυτο. Οπως και καποιοι απο τους μικρους αθλητες σας εγκδηλωσαν με αρκετα "κακο τρόπο" την απογοητευση τους. Αλλα ειπαμε τα παιδια ειναι παιδια!!!! Οι μεγαλοι ομως?????

Οσο για χτες οι εντονες φωνες με κανενα τροπο δεν ειχαν σκοπο να επισκιασουν την δικαιη νικη σας. Αλλωστε πως θα μπορούσε???!!!!! Ειχαμε βλεπε τις παικτριες της γυναικειας ομαδας μας για συμπαρασταση και καταλαβαινετε οτι ηταν ιδιαιτερα παθιασμενες με την ομαδα!!!! (παιδια και αυτα)

Οσο για την φιλοξενια σας σας ευχαριστουμε πολυ! παντα εντυπωσιαζομαστε ολοι! αλλα νομιζω οτι και εμεις σας εχουμε φιλοξενησει με τον καλυτερο τροπο στο δικο μας γηπεδο και μαλιστα σας χειροκροτησαμε ολοι οι γονεις αλλα και οι παιχτες του κορυδαλλου στον περσινο τελικο για την νικη σας!!!!!!!!αρα...ειμαστε και εμεις φιλοξενοι και ιδιαιτερα φιλικοι ανθρωποι.
οσο για το χιουμορ που κανατε αν το κανατε σε εμενα θα γελαγα και θα συμμετηχα με χαρα στο λογοπαιγνιο χωρις καμμια παρεξηγηση. Ομως στο παιδι που νιωθει την απογοητευση τοσο εντονα εκεινη την στιγμη δεν νομιζω να καταλαβαινε οτι αυτο ειναι μια "πλακα".

apostolopulos17 είπε...

μπραβο στους αντιπαλους μας επεξαν πολυ καλα και τους σινχερο

Ανώνυμος είπε...

Και μονο που καθισατε και σχολιασατε την περσινη νικη σας και δεν σχολιασατε την αντιδραση του αθλητη σας που απο εγωισμο και μονο φωναζε πιο δυνατα και μαζι του μετα ολοι οι φιλαθλοι μαζι του σημαινει οτι σας ενδιεφερει κατι που εγινε περυσι και οχι η φετινη σας αποδοση..
Οσο για το σχολιο που εγινε απο φιλαθλο του Δουκα περι 10μπαλου και 20μπαλου πιστευω οτι ο εκαστοτε νικητης μπορει να λεει οτι θελει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ .... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ/Η ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΓΩΙΣΤΗΣ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΝΑΙ... ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΠΕΡΣΙ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ (ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ) ΕΙΣΤΕ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθούσα τη συζήτηση και έχω να πω ότι δεν παραξενεύομαι αν όντως φέρθηκαν άπρεπα οπαδοί του Κορυδαλού!
Αυτό το λέω , γιατί πέρισυ στο γήπεδό τους κατά τη δειάρκεια του αγώνα ΔΙΚΕΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ οπαδοί του Κορυδαλού φώναζαν υβριστικά συνθήματα προς παίχτες του ΔΙΚΕΑ...(γονείς) Έχω να πω πως αυτό είναι για λύπηση....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΡΔΕΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.