Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ακρως περίεργα πράγματα

Το πρωτάθλημα βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές -για μας τρεις και για άλλες ομάδες έως και έξι (!), αφού παράτυπα η ΕΣΧΑ δεν εφαρμόζει την ίδια της την προκήρυξη και δεν δίνει και σε κανένα λογαριασμό- και μαζεύτηκαν ήδη πάρα πολλά περίεργα περιστατικά. Τόσο περίεργα που ξεπερνούν τα όρια της απλής αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος και αγγίζουν εκείνα της αλλοίωσης του!
Δεν μας αφορούν άμεσα ως ΑΣΕΔ, αφού είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέπουμε να γίνονται, να τα παρατηρούμε και να μην ασχολούμαστε επειδή δεν φτάνουν ως την αυλή μας.
Να τελειώσει, λοιπόν, το ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό, να αναδειχτούμε με το καλό και τυπικά πρωταθλητές κι αμέσως μετά (για να μην ψάξει κανένας δικαιολογία λέγοντας ότι έχουμε ταπεινά κίνητρα) θα πούμε πολλά! Για διαιτητές, γραμματείες και επιτροπή πρωταθλήματος...
ΥΓ.: Το βίντεο ενός αγώνα, ολόκληρο και χωρίς καμία διακοπή ή άλλο μοντάζ, λογίζεται άραγε ως αποδεικτικό στοιχείο; Ή, μήπως, θα απορρίφθει ως "τεχνολογία του Σατανά";

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΣΩ ΟΤΙ,ΑΝΤΙ Η ΟΧΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ(συγνωμη}ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!
ΥΓ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΕΜΑΣ....ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κε Μπραουδακη περιμενουμε..... το πρωταθλημα τελειωσε μονο για σας!! για τις υπολοιπες ομαδες (2η, 3η, 4η, θεση) μπορει να μην τελειωσει ποτε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MALLON THA PERIMENETE GIA POLY AKOMA!!!!!!!!!!!!
KRIMA POLY KRIMA ........